Avenged Sevenfold !

Woo ! welcome back ! Avenged sevenfold adalah sebuah band yang turut dikenali dengan nama A7X . Band nie ada ahli sbnyak 5 orang . MATT SHADOW(vocal), SYNYSTER GATES(lead guitar), ZACKY VEGEANCE(rhythm guitar), THE REV(drummer), JOHNNY CHRIST (bassist) . But, drummer dier THE REV, dah mati and diganti oleh ARIN ILLEJAY . 

p/s  lagu2 A7X
          -dear god          
       -unholy confession    
       -so far away        
       -chapter four
       -critical acclaim        
       -welcome to the family   
       -god hates us      
       -seize the day     
       -buried alive             
       -almost easy                    
       -beast and the harlot
       -tonight the world dies
       -bat country
       -danger line
 BANYAK LAGI, tapi bagi aku neyhh jela terbaik !

So, band ni memang superb ! :) 

No comments:

Post a Comment